BORSA
DE TREBALL
BORSA
D'HABITATGE
CARNET JOVE
D'ALCARRÀS
T’INTERESSA
DESTAQUEM
Aquí pots trobar les propostes que més t’interessin.

QUI SOM?

Som la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d'Alcarràs. Som el servei de l’Ajuntament encarregat de desplegar les polítiques de joventut al municipi, és a dir, tots aquells programes i projectes relacionats amb la promoció juvenil (educació, treball, cultura, salut, habitatge, lleure, participació…), és a dir, oferim una atenció integral a la persona jove.
La nostra missió és promoure que els i les joves siguin protagonistes de la seva pròpia vida, vetllant per la igualtat d’oportunitats i dotant-los de recursos i eines per construir el seu projecte personal.
L’eix vertebrador de les polítiques locals de Joventut és el Pla local de Joventut, aquest és el document que ens permet planificar les polítiques de Joventut, elaborat a partir d’una acurada diagnosi, amb la participació dels i les joves i consensuat a nivell polític.

QUÈ FEM?

. Punt d'Informació Juvenil
Servei d'informació i orientació en tot allò que sigui d'interès, ja que el coneixement de possibilitats i opcions facilita la presa de decisions en la persona jove. El PIJ foma part de la XNEJ que depèn de la Direcció General de la Joventut de la Generalitat de Catalunya.

. Suport a l'associacionisme juvenil
Donar suport directe a les associacions juvenils o d’interès juvenil, facilitant tant l’accés a recursos i infraestructures, com per a la recerca de finançament, gestió associativa, per al desenvolupament dels propis projectes, etc. També oferim la interlocució amb altres departaments de l’Ajuntament quan és necessari.

. Suport a joves/grups de joves
A través del procés de participació juvenil, entès com el conjunt d’accions i de processos que generen, entre les persones joves, la capacitat per incidir en el seu entorn, en les seves relacions i en el seu desenvolupament personal i col·lectiu, per intervenir i transformar-los.

. Programació de formació, cursos, tallers educatius.

. Programació d'activitats d'oci i lleure.

. Treball en xarxa amb els agents del municipi implicats en la realitat dels i les joves per abordar les necessitats del moment.

. Desenvolupament de projectes en relació al treball amb i per als joves que vénen marcats per les demandes dels i les joves, directrius polítiques o noves realitats socials i s’adapten a la necessitat del moment.

HORARI

. DILLUNS: De 10h a 14h i de 16h a 19h
. DIMARTS: De 10h a 14h i de 16h a 19h
. DIMECRES: De 10h a 14h.
. DIJOUS: De 10h a 14h i de 16h a 19h


Per les orientacions, cal demanar CITA PRÈVIA.Warning: Undefined variable $post in /home/alcarrasjove.cat/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/alcarrasjove.cat/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $post in /home/alcarrasjove.cat/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 4

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/alcarrasjove.cat/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 4
Top