BORSA
DE TREBALL
BORSA
D'HABITATGE
CARNET JOVE
D'ALCARRÀS
T’INTERESSA

CARNET JOVE D'ALCARRÀS

Dóna’t d’alta!
A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital d'Alcarràs?
1. On el demano?
A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?
Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Alcarràs.

3. Què necessito?
El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?
8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?
En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?
El Carnet d'Alcarràs tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments.

Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/

I si ets d'Alcarràs i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital d'Alcarràs a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Més informació a: www.carnetjove.cat/alcarras.
Top