BORSA
DE TREBALL
BORSA
D'HABITATGE
CARNET JOVE
D'ALCARRÀS
T’INTERESSA

Col·laboradors

Els i les joves d’Alcarràs t’estan esperant!
Si hi voleu formar part i us voleu adherir, contacteu amb nosaltres i us informarem dels tràmits a realitzar. Podeu trucar-nos al telèfon d'atenció al col·laborador: 973 79 57 00.

Els descomptes del Carnet Jove d’Alcarràs els ofereixen entitats, empreses, organismes públics o persones físiques, sense rebre cap contraprestació econòmica a canvi. La col·laboració consisteix en un intercanvi entre ambdues parts, on  les entitats col·laboradores ofereixen un avantatge (descompte/servei), i en contraprestació el Carnet Jove d’Alcarràs ofereix la difusió comercial a través dels nostres mitjans com la web, butlletí electrònic, Facebook, Twitter o Instagram, entre d’altres.

Aquesta col·laboració es regula a través d'un conveni entre la Generalitat de Catalunya i els col·laboradors, que es tramita a través de l’Ajuntament d’Alcarràs. La col·laboració és a llarg termini, voluntària i gratuïta, i pot ser modificada o cancel·lada, sempre que una de les parts ho requereixi.

Si hi voleu formar part i us voleu adherir, contacteu amb nosaltres i us informarem dels tràmits a realitzar. Els joves d’Alcarràs us estan esperant!!

 

Per demanar informació o donar-vos d'alta com a col·laborador del Carnet Jove d’Alcarràs, podeu trucar-nos al telèfon d'atenció al col·laborador: 973 79 57 00 o enviar-nos un correu electrònic a carnetjove@alcarrasjove.cat.

 

I si ja col·laboreu amb el Carnet Jove d’Alcarràs, també us podeu descarregar la fitxa identificativa digital per conèixer com identificar a les persones que us presentin les diferents modalitats de Carnet Jove per gaudir de descompte al vostre establiment.

 

Més informació a: Tríptic informatiu sobre el Carnet Jove d’Alcarràs i Resum condicions col·laboració Carnet Jove d’Alcarràs.

Top